tonight

Ikväll blir der restaurang med brudarna, och en massa andra som jag inte känner, som är Idas vänner. Vi ska nämligen fira hennes födelsedag! Ni får ingen bild nu, men lägger kanske upp några senare. Nu måste jag kila! Nu vet ni i alla fall var jag håller hus.

fotograf nästa?

Kolla vilken häftig bild jag fotade genom mitt fönster en morgon, helt oredigerad och allt:


Live från datasalen

Jag sitter och bloggar just nu, och duktiga Antigon jobbar med ekonomi. Fast jag tvingade henne att ta kort med mig, annars hotade jag med att ta tillbaka mina hörlurar hon lånar och lyssnar på gubben i lådan med, det är nämligen hennes favvolåt.




sommar och sol

Jag saknar verkligen sommaren idag, tänk er att bara kunna ligga på balkongen i bikini och sola och det blir så varmt att du måste dricka iskallt vatten och hälla vattnet rakt över huvudet och låte det rinna ner över hela dig. Skönt va? Nu vill man bara ha varm oboy med grädde, men det är kanske inte så smart att hälla över sig för att bli varm.. kan bli ganska kladdigt. Inte för att jag har något emot min mysiga vinter jacka, men jag saknar ändå sommaren.


ÄNTLIGEN!

Min telefon har kommit! Jag måste vara den lyckligaste människan på jorden alltså!
Nu ska jag gå och leka med min älskling, puss på er


kan inte sluta

Nu känns det faktist lite jobbigt att svika bloggen och blogga med tjejerna även fast jag inte ens bloggade här innan.. Så jag kör lite parallelt ett tag.
I alla fall, så firade vi Elin idag. Hon fick bara en massa pengar och ett högtalarsystem (avis!)
Men jag fyller ju faktist också år snart! Så här såg jag ut i dag.


BYTER BLOGG

Från och med igår, bloggar jag på chicabomb.tk med mina fyra vänner. Kom dit istället, tyvärr har vi inte riktigt fått ordning på designen än, men det kommer :)


Lunch time


Nu drar vi och käkar! Ciao


MOBIL PROBLEM

Jag dör snart om jag inte får köpa en telefon! Eftersom jag måste vänta till jul är det kanska dags att jag skriver ett testamente.
Alla mina besparingar går till mamma eftersom det är hon som har sparat allt. Elin (lillasyster) kan få mina kläder, och min platt tv. Nej jag ska nog inte planera in att dö än. Men jag vill faktist ha en telefonjävel snart... Och jag vet att jag ska tänka på fattiga barnen som inte har någonting alls, men nu är det så att jag inte är ett fattigt barn. och jag tror de skulle må bättre av att jag njuter av det jag kan få och inte sitter och tänker på hur dåligt de har det.

Lips of an angel

Hellu! Jag är faktist riktigt trött och inte alls sugen på att blogga, är på riktigt dåligt humör också.. Ville bara påpeka att jag lever och att ingenting intressant som är värt att skriva i bloggen har hänt och sedan uppmana er att ta vara på det ni har och vara tacksamma för det ni upplever, för helt plötsligt kan allting vara borta och då är det jävligt surt att man inte tog vara på det man hade.
Lips of an angel


Bilden har ingenting med texten att göra så ni inte börjar tro en massa saker, valde den bara för att få lite positiv stämning här i bloggen, det är ju trots allt ingen emoblogg jag driver :)


Hemma hos Majo

Godmorgon Sverige! Idag vaknade jag riktigt sent, men det var jag värd efter en riktig tjillhelg. Igår hyrde vi film och köpte godis, men vi kollade varken på filmen eller åt godiset. Majo har dragit till jobbet så jag ska nog dra mig hemmåt, måste skriva klart min jävla Svenska uppgift som skulle vart klar i fredags.

Tog en skitful bild just nu med webkameran när jag sitter nyvaken i sängen och kollar på Idol.


Vi har en tjuv i familjen

Då tänker ni förstås att det är min syster som har snott mina kläder igen.. och ja, det har hon säkert. Men idag så snodde någon även min MACKA! Jag satt i soffan och käkade frukost framför teven, så gick jag för att kolla en grej på datan lite snabbt, när jag kommer tillbaka är hela mackan borta! Inte en smula finns kvar, någon har alltså även slickat tallriken den låg på..


Jag tror vi har en misstänkt:



tummavtryckslös

Vad gör man om man inte har något tummavtryck? Tänk om man är som jag, börjar pilla på nagelbanden när man är rastlös. Så pillar man så mycket att man kommer runt och ner till tummavtrycket. Så nu har jag ju inget tummavtryck? För det är förstört. Så om jag blir kriminell så kan dom inte veta att det är jag eller? Något att fundera på kanske.. Apbropå fundera! Rebecca i klassen ställde frågan "Hur tänker man om man är döv?" Man har ju aldrig hört några ord, så man kan ju inte tänka i ord, kanske i bilder? Men det blir ju jätte konstigt.. Jag kan i alla fall inte sluta tänka på det! Måste verkligen veta, jag blir fullständigt galen! När jag tänker så tänker jag i ord, men mina ord har en konstig dialekt, alltså i mitt huvud, det låter ungefär som göteborska, skumt va? Nu ska jag sluta babbla.


Fan att man ska se flintskallig ut när man har blond utväxt. Så grovt jävla fult! Ser ni?


RSS 2.0