We´re going to Ibiza!

Nu drar jag och min älskling Antigon till Ibiza! Vi lämnar er och regnet för nu är det sola bada och festa som gäller! Ses om en vecka Pussis

Måndag

Igår hade några av Lollos vänner fixat ett överraskningsparty till Lollis. Så självklart tillbringade jag kvällen där :) Sedan åkte vi massa tjejer och sov hos Lollo, jätte mysigt! Grattis på dig igen snygging!!
Jag och Lollo för ett och ett halvt år sedan

Ändrade planer

Det blir inget Elvira mys ikväll och jag kommer att laga min egen middag fast jag inte vill. Men en sak är säker! Det blir ingen mer uppdatering ikväll för jag ska ska göra någonting much funnier än att blogga! Pussisstäddag

Just nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Mamma är "trött" så jag får ingen mat, och jag var faktiskt tvungen att laga min egna lunch, ska jag behöva laga middag också!? Jag kom hem från pappsen för ett tag sen, någon solning blev det i alla fall inte, men jag hade det jätte mysigt ändå. Idag har jag hård städat mitt rum, vilket var på tiden!
Ikväll blir det till att träffa Elvira den coole. Vi ska bara ta det lugnt, för imorgon ska jag nämnligen **** ** ********* **** *** ** ***** ****** ** **!

jag och Elvira 2009

Party party

Eftersom jag inte har bloggat på år och dar har ni ju missat ett och annat partaj, men självklart lämnar jag er inte ouppdaterade!

Please prepare to take off

Tänkte bara informera er om att jag kommer att åka och besöka min papis och mina två små söta syskon på lördag. Hoppas att det blir fint väder då så man kan ligga och jäsa i solen, och på tal om det så såg jag precis att jag fått ett fu***ng G i naturkunskap. Dom måste skojja med mig, nu tänker jag börja gråta, jag ska inte ha G i någonting!! Annars så bär det av till IBIZA på onsdag, då kanske jag blir lite gladare.
OCH JUSTE! Jag glömde berätta att vi köpt en sommarstuga, eller det kanske jag redan har sagt? Aja nu säger jag det i alla fall. Pussis


Swedish House Mafia Swedish House Mafia performs at Radio 1's Ibiza Weekend at Ibiza Rocks Hotel on August 6, 2010 in Ibiza, Spain.


Sommarlovsdag

Nu tänkte jag för ovanlighetens skull blogga lite, jag har nämnligen otroligt tråkigt just nu. Igår var jag på besök hemma hos familjen Gustavsson, mycket trevlig familj. Antigon och Ammi var också med. Vi kikade på film och åt massa gottis och hade det mysigt. Dagen efter blev det kubb på baksida och ni kan ju bara gissa vilka som vann? Sedan åkte vi färjan till Ammi och badade i poolen där vi spelade volleyboll vilket inte gick lika bra för min del. 
Dagen slutade med familjemys hemma hos mig. Nu ska jag gå och lägga mig. Puss på er!!

RSS 2.0