Onsdag går jag ut och vankar

Har ingenting att skriva. Det får bli en gammal bild idag bara




Fler ear cuffs

Nu finns det nya ear cuffs på lager, ni kan antingen buda på tradera (utopspris 1 kr) eller köpa här på bloggen för 90 kr. Maila mig för mer information: [email protected]

Länk till Tradera:
Vinge
Kors

Idag

Det gick inte så bra med pluggandet, har inte ens kommit på vad jag ska plugga än så det fick bli datan ett litet tag till. Kan ju berätta att jag har redovisat en ideologi för ALLA tvåor i hela skolan idag, riktigt jäkla stolt, men shit vad jag var nervös. Fast det gick ju bra, även fast redovisningen skulle vara 10 min lång och var inte ens en. Hahah!

Tonight i´m fucking you


Dags att plugga.. Skjut mig!

workout

Idag har jag varit riktigt duktig. Direkt efter skolan åkte jag och syster Elin till gymmet. Jag tvingade mig själv att springa i hastigheten 8,8 km/h i 30 min utan att stanna eller sänka farten en enda gång på löpbandet. Tror ni jag klarade det? ....JAAA! Jag är bäst, jag är bäst, jag är bäst, jag är bäst!
Sedan körde vi magen, ryggen, armar och bröst i 40 min. Efter det åkte vi hem och lagade jätte god mat till oss själva, jag gjorde också min special glass som jag ska ha till BB ikväll, god & nyttig. Idag börjar mitt nya liv. Här kommer huvudmålen:
  • Träning minst två dagar i veckan
  • INGEN mer shopping (förutom på tradera) innan turkiet
  • Godis på fredagar och lördagar ENDAST!
  • Lägg undan 500 kr varje månad tills sommaren (det är i och för sig bara två månader kvar)
  • Skaffa jobb

Nytt i garderoben

Nu har jag precis kommit hem från en shopping dag med familjen, vi handlade MASSA kläder och åt jätte god lunch.
Jag åt såklart kyckling med pommes (för tredje dagen i rad, fast med vitlöksås istället för bea) men jag kommer aldrig att tröttna.
I allafall så har jag nu shoppat över mina tillgångar och kommer inte alls ha mycket att leva för resten av månaden. Här är allt jag köpte:

 


Upptäcktsfärd i Stockholm

Gårdagen slutade ju bra, för alla utom Anna eller Hanna (minns inte namnet). Kvällen började hemma hos Elin, vi drog sedan vidare på fest i flemmingsberg fast vi gick fortare än vi kom. Sedan skulle vi bege oss till lokalfest i nacka, när vi började resan var vi tio tjejer men det blev som moppepojkerna som skulle på bio. Alla hoppade av en efter en. I slutet av kvällen var det bara jag och Emilia kvar. Anna fick åka ambulans till sös och jag slog i huvudet så nu har jag en bula, tyst minut för mig alltså. Vid halv 7 var det dags att åka första morgon bussen hem. Mitt i alltihopa hann vi med att åka traktor.

Jag är stolt över mig själv

Jag har jobbat på bra imorse..

bloggtorka

Känner inte alls att det händer speciellt mycket i mitt liv just nu, och det finns inte heller någonting att skriva om. Igår kom Jonna hit så lagade vi den efterlängtade kycklingen med pommes och bea, köpte ett kilo godis, kollade på BB och gick och la oss tidigt. Sedan var det bara upp och hoppa och se glad ut klockan 6 när ponnus skulle iväg till praktiken. Ikväll blir det förmodligen utgång med coola brudarna, (som förövrigt inte går att få tag på) Så om ni ser det här tjejer (Ammi eller Rebecca) call me! Puss på er!

Har inte tillräckligt med energi för att skriva om energi

Hah! Där fick jag verkligen till det med rubriken, eller inte.. Jag tänkte att jag för en gångs skull INTE skulle skriva om min dag, mina kläder, mitt humör, trdera, hår eller våfflan. Men vad finns det då kvar att skriva om? Ingenting tror jag. Jo mat, det är ju alltid ett trevligt ämne om man inte är i skolan förstås. Jag kan ju säga att det inte blev någon lunch idag heller, och alla kan nog gissa varför. Min favoritmat för tillfället är kyckling med pommes och bea (som jag ska äta imorgon) annars älskar jag friterade räkor, rackalette och våfflor. Så om någon känner att den vill smöra lite för mig så vet ni vad som går hem, nu ska jag försöka plugga. Hej då!

Eeeeeeeäh!

Jag skojjade ju bara med er såklart, skulle jag gå runt med sånt hår? Nej, det borde ni alla som läser denna blogg veta att jag absolut inte skulle göra. Jag har klippt av 17 cm på håret så nu sitter det skit bra, det är liiite ljusare än mitt eget hår, men eftersom det är massa olika små slingor som man kan sätta i separat så funkar det ändå.

New pants!

Min underbaaaaara mamma kom hem med ett par nya byxsisar till mig. Nu blev jag ännu gladare!

Den bästa dagen i mitt liv!

För tillfället i alla fall! Mitt hår har kommit och jag är helt överlycklig! Vad tycker ni? I LOOOOOVE Långt hår!
Men visst ser det äkta ut!?

DO!

Är en förkortning på dagens outfit för er som inte visste! Jag är jätte hungrig eftersom skolmaten inte gick att äta (ingen blir förvånad), mamma hade på förslag att vi skulle äta korv, men eftersom jag inte åt någon lunch måste jag ha någonting gott, så nu är mammsen nere och handlar. Tänkte lägga upp DO som nu i efterhand faktist känns lite överdriven, men men sån är jag..
Elin och Våfflan ville också visa upp sina outfits

Ingenting kan stoppa mig nu!

Om några veckor är det påsklov, och om en månad och två veckor drar jag till TURKEEY! Sedan kommer jag hem och då är det mindre än en månad kvar till sommarlovet! Då kan jag börja räkna ner igen för då är det bara en månad kvar till Cypern! Det finns mycket att se fram emot just nu. Fast jag ska nog börja med att räkna ner till helgen, då är det Party med stort P som gäller!

My ring

Fick ju min fina ring igår. Känner mig lite smålurad när det gäller den också (gud vad jag blir lurad hela tiden). I vilket fall var det en silvrig ring med turkos sten på bilden, och i verkligheten  (hatar verkligheten) så är det en bronsfärgad ring med en mörkblå sten på. Boooring! Så jag redigerade den lite så det ska se riktigt fin ut, här är den i alla fall.
Orginalet:

Idag är det Desperate housewives!!

Det känns det lite bättre idag, med humöret alltså. Projektet är fortfarande tråkigt men jag står ut. Det sköna är att man är ledig när man kommer hem och inte har massa läxor att göra.
Mitt hår har fortfarande inte kommit. Jag har säkert blivit lurad och satt in pengar på blåskontot. För det borde legat i min brevlåda igår!
Dagens outfit är egentligen ingenting att ta kort på, en vit tröja och ett par svarta jeans bara. Det var allt jag hade att säga för tillfället. Puss på er!

Tradera

Nu kan man köpa mina earcuffs på tradera. Utropspris: 1 kr!
Länkar till annonserna:
Vinge
Kors
Lycka till!

Bitchen är lös

Idag har jag vart sur på allt och alla, nästan. Känner mig irriterad hela dagarna varje dag, vet inte vad det är med mig men jag håller på att förvandlas till en riktig bitch inifrån och sakta men säkert kryper det ur, vet inte hur det här ska sluta. I vilket fall så har jag två hellvetes veckor framför mig, det här projektet känns ju så onödigt. Vad säger ni ska jag köra på feber första veckan och halsfluss andra? Nej men nu ska jag ta ett bad, sedan blir det BB så kanske jag lugnat ner mig lite för dagen i alla fall.
Bilden fångar verkligen morgonens ögonblick. Ville inte lämna lägenheten för en miljon kronor, och till råga på allt så frös jag så mycket att jag gick runt med vinterjackan inomhus. Ändå så tog jag skinnjackan när jag skulle gå, måste ju iförsig passa in i bitchrollen.

Lermask från thailand

Nu har jag kletat in ansiktet i en fantastisk lermask som jag fick av min kära moster från Thailand. Det är små blommor som man blandra med vatten och det luktar otroligt nog jätte gott. Så  imorgon ska jag vakna upp som en nyponros!

Känsliga läsare varnas för otäcka bilder!

Varning

Nu måste jag faktiskt ta och dissa en riktigt dålig produkt! Hårinpackningen från nutri color. Köper man en så dyr hårinpackning tycker man att den ska vara bra, funkar den inte är det okej men får den en att tappa håret är det FAN inte okej!
Jag trodde först att jag tappade håret för att frisören lät mig ha blekning i i 3 och en halv timma. När jag kom hem och tog hårinpckningen det var då jag började tappa håret. Några dagar senare tvättade jag håret igen (utan hårinpackningen) inte ett hårstrå tappade jag! Idag gjorde jag upptäckten! Jag tvättade håret IGEN och tog inpackningen, när jag sedan ska torka håret, märker jag det.. Det ramlar av! Köp den inte

Födelsedagskalaset

Nu är kalaset slut och alla gäster har gått hem så jag och mamma har hållt på och diskat i en evighet känns det som.  Men det var det värt, och nu har jag tagit paus så att jag kan blogga lite. Idag blir det myskväll som varje söndag. Först solsidan och sedan är de veckofinal i BB.

Shopping på willys

Jag har varit jätte duktig och storstädat.. inne på toan, det är nämligen Elins tur att storstäda i övriga lägenheten.
Nu åker jag mammsen och Isak på shoppingrunda på willys, vi ska handla till mitt födelsedagskalas för släkten på söndag. Lite sent, med tanke på att jag fyllde år i januari, men bättre sent än aldrig. jag vet inte vad som händer ikväll pga omständigheterna, det återstår att se.
Look of the day:

jag erkänner, jag behöver hjälp

Men det behöver Ida också! Igår ägnade vi ungefär 4 timmar åt tradera. Jag budade på en jäkla massa saker, kommer inte berätta vad förän jag vunnit det eftersom ni härmapor kommer gå in och sno mina saker då! Men en sak kan jag berätta och det är om löshåret, den dummaste affären jag gjort!
Jag går in, och kollar på bilden: "hmm.. det här är nog min hårfärg" lägger ett bud på sisådär 200 kr. Går ut ur annonsen kikar vidare. En minut senare hittar jag EXAKT SAMMA annons, exakt samma hår.. Pris: 1kr
Men på tal om dum och dummare. Ida kommer på: "jag ska också beställa löshår" Observera att Ida är svarthårig..
Hon hittar en annons..Pris: 29 kr. Lägger ett bud.
På annonsen står det klart och tydligt: "Löshår, värmetåligt syntet hår. Färg # Ljusblond" Hahah kan ni tänka er att jag dog av garv (men överlevde).
Här är i alla fall håret som jag vann!

yesterday

Helluu, det blev inte så mycket bloggande igår. Kixs kom hit och hade fredagsmys. Först lagade vi jättegod mat sen laddade vi ner 5 filmer som vi såg och alla var skitbra!
Sedan skulle jag sova helt ensam igen, lika läskigt som vanligt, så jag satte på livet enligt rosa och kollade på hela serien och nu sitter jag här! Det är typ allt ni har missat.
Såhär såg jag ut igår

Videoblogg

Nu blir ni glada va? Det var riktigt länge sedan jag videobloggade, hade tänkt att jag aldrig mer skulle göra det, men nu blev det så och man måste bjuda lite på sig själv ibland.

påfyllning på sommaravdelningen

Nu har jag handlat lite påfyllning till sommaravdelningen i garderoben. Vad tycks?

hijos de puta estúpido título

Just nu, iklädd i min rosa utstyrsel, står jag med lillasyster och lagar mat, det fick bli pasta med ost och skinksås till mig, och tonfisksallad till bullen. Ikväll är det FF så då kan vi kolla på BB på högsta volym! Yeey

Passade på att förstora brösten i väntan på pastan


Dagen innan Fredag!

Jag har precis kommit hem efter en låång dag. Först hade vi matte prov, och jag var jätte duktig. Sedan hade vi badminton, och vi gjorde allt annat än att spela badminton. Efter det var jag tvungen att åka och hämta hunden på mammas jobb, det var inte så jättekul. Men vad gör man inte?
Nu har jag precis ätit en toast (som vanligt) och ska precis göra mig redo för ett bad. Kanske bloggar jag senare, kanske inte..

Pengarna brinner i fickan

Det här ska jag försöka ha tid att gå och handla imorgon, även fast jag inte vill handla underkläder i sverige när det är så rackarns dyrt. Men allting går på 400 kr tillsammans, billigt va?
Nu måste vi åka och hämta våfflan som har bott hos sin husse, men hon är sjuk och måste komma hem. (Hon gillar mig inte minst i familjen som Elin säger, hon älskar mig.)

Bloggrape

Tjohoo bloggen! Nu är jag vaken, min fantastiska syster passade på att gästblogga lite. Alltid lika trevligt med överaskningar. Fast den bästa överaskningen var kladdkakan jag hittade när jag vaknade! Jag har sovit så konstigt så nu har jag jätte ont i nacken. Måste sluta sova efter skolan, för jag kan inte somna på kvällen sen, plus att jag sover bort hela dagarna.

Tupplur!

Isafisa ligger och snarkar i soffan, ser rätt roligt ut faktiskt för hon har helt öppen mun och ser lite ut som en mongolid, fast dom kan ju va rätt söta! Oj juste, glömde säga att det är gästbloggning på G!, spännande va? (HAHA Isa drägglade just).. Jag har precis bakat kladdkaka. Mumma! Och nu ska jag väcka Isa, fast har inte kommit på hur än.. Några förslag?? Tänkte köra en klassiker först! Ni vet som jag alltid gör när jag våldgästar hennes blogg, nämligen ..*trumvirvel*... 5 saker ni INTE visste om Isafisa. 

1. Hon och mamma bråkar alltid på morgonen när jag har sovmorgon och skriker med deras pipiga röster så jag inte ens behöver ställa klockan.
2. Hon har blivit "mobbad" av en kille på en fest för att han tyckte hon pratade ljust och irriterande.. Hahah
3. Hon påstår att jag tar hennes kläder hela tiden, fast det i själva verket är hon som tar mina, så passar er för storasyrror dom kan vara riktigt lömska.
4. Våran hund Våfflan gillar henne minst av alla familjemedlemmar (haha)
5. En sak som står högt på hennes önskelista är en symaskin.. Ja hon är 18 år och inte 63, även fast man inte kan tro det..

Den som kan gissa rätt vem den mystiska gästbloggaren är får en FET länk!!

Det finns alltid någon eller någonting att störa sig på

Jag blir så förbannad på blogg.se och telefonförsäljare
Här försöker man vara duktig och driva en väluppdaterad blogg. Då funkar det inte att blogga helt plötsligt.
Men nu (två timmar senare) funkar det ett litet tag i alla fall så jag får väl se till och uppdatera som satan nu.
Sedan ringde det precis någon konstig människa till mig och sa att jag hade vunnit och skulle få ett paket, och jag blev jätte glad, men sedan skulle det kosta både det ena och det andra, så jag sa att jag inte var intresserad men snubben fortsätter och föröker sälja saker till mig. Jag tycker verkligen inte om telefonförsäljare, och alla ni därute som jobbar som det, om någon säger nej, då menar man "nej" och inte "ja men jag ändrar mig nog om du fortsätter babbla..idiot"

Jag upptäckte precis att..

Det tar 4 minuter att pilla bort skinkbitarna i en billys pizza
Naglarna är skitfula när man tagit bort lösnaglarna
Att jag faktiskt vill ha ett jobb
Det tar mer än 20 minuter att torka ett par blöta jeans i torktumlaren
Att det går fortare att komma hem när man inte har klackskor
Och att jag har matteprov imorgon, så nu måste jag gå och plugga

En bild säger mer än 1000 ord, vad gör då 3?

Alla inblandade! Skyll inte på mig, det var Ammi som tvingade mig att lägga upp dom här, känner mig inte så super sexig själv ;)

Bor jag ensam här eller?

Börjar tro att jag har egen lägenhet, det är ju aldrig någon förutom jag hemma. Jätte skönt tänker ni, men jag är faktist beroende av att ha människor runtomkring mig, jag blir galen när jag är ensam, och det värsta är att sova helt ensam! Jag är både mörkrädd och ensamrädd, så snälla kan det komma hem någon!? Nu kom jag även på att jag glömde plugga, har ju massa att göra tills imorgon så sitter jag här och bloggar hela dagarna. Skärpning tjejen! Vi ses


Paket till mig själv

Blev jätte glad när jag kom hem för mitt paket hade kommit! Så jag kunde äntligen fixa min piercing! Kolla vad fin den blev, är tyvärr lite besviken på mig själv att jag beställt massa saker som jag inte behöver. En silverorm tillexempel, när ska jag använda den?

Man måste vara duktig ibland

Hej på er! Nu är jag hemma, magen är laddad och myskläderna är på! Jag ligger i sängen och försöker plugga, går ju skit bra som ni kanske märker. Tappade en nagel idag igen, så jag måste resa på mig och gå och klistra på den, vilket problem va?


Jag just nu


No me gusta hablar español!

Hej på er! Förlåt att jag var lite seg med uppdateringen idag. Ska skärpa mig! Nu är i alla fall kameran tillbaka å jag kan ta massa kort.
Just nu sitter jag i skolan och har spanska och ska ha i två timmar till.. Döda mig någon!
Tobbe är elak, jag är jätte hungrig, men även fast vi har eget arbete får jag inte gå till matsalen och köpa en macka. Så nu ska jag sitta här i två timmar till med en kurrande mage och vara förbannad!!


Nyheter

Nu har jag ytterligare en vara man kan köpa, jag har än så länge inte beställt ringarna då jag måste beställa en stor mängd. Därför undrar jag nu hur många som är intresserade, så jag vet hur många jag ska beställa. Jag kommer att skicka ordern i morgon eller övermorgon, leveransen kommer att ta 1-2 dagar.
Ringen kostar 50 kr
Vid intresse skicka ett mail till:
[email protected]

En helt vanlig måndag

Imorgon börjar Desperate Housewifes! Har väntat i en halv evighet på att det ska börja känns det som, jag minns inte ens sista avsnittet. Idag måste jag plugga som en galning, och resten av veckan också. Känns inte så jätte kul.
Eftersom skolmaten fortfarande smakar bajs så var jag skit hungrig när jag kom hem och laga nudlar till mig själv.
Här står jag och väntar på nudlarna. Har fortfarande ingen kamera så jag får stå ut med min dumma mobilkamera som gör att man ser ut som en zombie.

Man ska inte gå ut när man är sjuk

Men det gjorde jag ändå och till min stora förvåning så är jag nu frisk! Yeeey. Tappade två naglar igår, så det gick lite småvilt till. Efter Katarinas firande driog jag, Amanda, Rebecca, Linnéa och Josefin till Lobby, vi hade verkligen skitkul! Tills Rebecca blev utslängd haha.
Sedan fick vi en snubbe att spela lady gaga på sin cello i tunnelbanan och Ammi körde munspel!

Nu ska det firas!

Nu ska jag åka till Kararina och fira hennes artonårsdag som var i början av februari, men bättre sent än aldrig!
Så här ser jag ut, var tvungen att fota med mobilen eftersom mamma tagit med sig kameran.
Hittade ett nytt halsband i min låda också, kanske borde rensa lite oftare.

Nya naglar

Hej igen, nu är jag på lite bättre humör i allafall, förlåt för mitt dampinlägg innan.
Jag har precis gjort nya naglar på mig själv och då känner man sig alltd lite bättre :)

Tjejen med skinnbyxorna är sur, akta er

Tänkte inte ens bry mig om att skriva i bloggen för att jag är så förbannad. Men jag gör det ändå, för MIN skull. Så ta inte åt er äran! Jag tänker inte säga vad det är som gör mig förbannad heller, bara att jag är det.
Nu tänker jag sätta på Die MF die (som "vara-arg-experten-Jonnus" har tipsat mig om) och få ut min ilska lite. Det borde ni också göra när ni är arga det funkar skit bra.

 



Livet har sina goda stunder - och onda..

Man märker ju att det bara är jag som sitter hemma på självaste fredagen och läser bloggar. Statistiken är nämligen bara hälten av vad den brukar vara.
Det blev ingen utgång idag, Jonna hade för ont i fötterna och jag känner mig bara sjukare och sjukare. Måste orka gå ut imorgon i alla fall, då ska nämligan Katarina firas!
Mamma har inte ens köpt något fredags gottis till mig, så jag får sitta här och dricka saft och kolla på våran pyttelilla tv.

Lättlurade

Tattueringen var ju självklart fejk, glömde berätta det och nu känner jag att det gick lite för långt med skojjgrejjen. Jag kommer aldrig att tattuera mig, så nästa gång vet ni att det är på skoj. Om ni vill prova så kan man ladda ner appen på appstore den heter tattoo någonting. Puss på er!

Känns inte alls som fredag idag

Jag är fortfarande lite sjuk, tycker otroligt synd om mig själv. Idag tvingade jag mig upp för att gå till skolan, när jag kommer dit är läraren som vi ska ha hela dagen sjuk. Så vi hade inga lektioner. Då drog jag och tjejerna hem till mig och käkade toast och drack saft och kollade på en av mina favvo filmer. Jag sitter och väntar på Jonna som praoar i skärholmen till klockan sex. Vet nog inte om det är mest synd om henne som jobbar eller mig som måste vänta. Ikväll blir det förmodligen utgång, eller så blir det något annat, vi får se.

Här är filmen vi såg, jag har sett den 109 gånger och ni borde verkligen se den!

Nu är jag häftig på riktigt

Ear cuff, skinnbrallor och tatuering..
Idag kom mamma hem med presenter igen! Fick en blå strandklänning och ett par skinnbyxor från miss sixty, har inte hunnit fota klänningen än, men byxorna får ni se, sjuuuuukt snygga!

Det står: Just idag är jag stark


Det är mest synd om mig

Mamma har tvingat mig att gå sista rundan med hunden idag och jag tycker det är liiite orättvist. Varför kan inte mamma gå? Jo för att hon är trött, vet ni vad jag är då? Jag är sjuk, jätte täppt i näsan, ont i halsen, öroninflammation, fryser arslet av mig och jag är liten och rädd där ute i mörkret. Men så klart, här ställer man upp för laget. Otaggad till tusen!
Chippen världens bästa, saknar dig enormt <3

ÄNTLIGEN EAR CUFFS!!

Nu har delarna kommit, och ni får beställa ear cuffs. Som vanligt kan ni kontakta mig via min
mailadress: [email protected]
Döp mailet till: Köpa smycken så jag inte råkar radera det.
Ear cuffsen kostar 80 Kr styck, 90 med berlock, och då får man välja mellan kors och vinge. Man får även komma med önskemål om man vill ha en, två eller tre kedjor, örhänge för ett hål eller för två. Man behöver inte ha hål uppe i örat för att kunna använda smycket.
Frakt: 12kr om man inte möter upp mig

Klicka på bilderna

Att gå till ungdomsmottagningen

Det är ju helt sjukt att man ska behöva skolka från skolan för att hinna till ungdomsmottagningen, vägra ha tider då man faktiskt KAN komma.. Inte nog med det, förra gången jag hade "skolkat" för att kunna komma dit, så var någon sjuk och då minsann så skulle dom stänga när jag kom! Så den här gången har jag i alla fall en timma på mig att sitta i den där jäklarns kön innan dom stänger. Jag har tvingat med mig Ellen som sällskap också :)
(och nej jag går inte dit för att jag har slarvat med kondom eftersom vissa verkar tro det)


Dagens outfit

Natti natti

Nu blir det BB, sen ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig!

Goda nyheter!

Vet ni? Jag har mailat runt alla i hela Sverige och ingen har några ear cuffs och sälja till mig. Idag så skrev en tjej att hon skulle öppna fabrik och tillverka egna i kina till och med för att det är så många som vill ha och inte finns att köpa. Det här kommer ta ännu längre tid tänkte jag..  Sedan får jag ett till mail från samma företag, och då skriver hon att de fick hem dem i brevlådan idag och skickar dem till mig på en gång! Så förhoppningsvis är de här imorgon och då kommer de att vara klara till kvällen! YEEAY Jag har väntat i en evighet..

Såhär kommer det se ut ungefär, men det är bara en plupp på de som jag kommer sälja, fast det är fortfarande två kedjor. Sedan får man välja kors, vinge, eller inget som berlock :)


Veckan ur mobilalbumet

Tänkte köra en veckan ur mobilalbumet igen, men kom på att jag knappt har tagit några kort alls med mobilen.. Men det får bli som det blir.
Tror jag skippar förklaringen till bilderna också, ni får fantisera ihop egna.

Nu blev man ju inte lite sugen på pizza..


Dagens bästa!

Råkade somna i soffan, så vaknade jag av att det plingade på dörren, men jag var fortfarande lite halvslumrig så jag somnade om igen och tänkte inte på det. Jag vaknade 20 min senare och kom på att: "juste det plingade ju på dörren" jag går upp och kollar i kikhålet. Där ser jag lillasyster sitta på golvet i porten med sin dator och vänta på att jag ska komma hem. HAHA! Men då var jag faktist snäll och släppte in henne. Ta med nycklar nästa gång syrran!


Dags att börja skolan igen då

Godmorgon på er! Trodde jag hade försovit mig när jag vaknade och det var jätte ljust, men det hade jag inte, rackarns, hade varit rätt skönt att stanna hemma. Jag sitter och funderar på om jag ska ta klackskor eller inte, men kommer inte fram till någon bra lösning. Jag vill verkligen ha dom men det är dags att klacka om dom, man kan ju inte gå runt och göra ljud med spikarna lixom.
Idag fick det bli nya jackan! Woohow, glad att det inte blev typ 13 grader och sol.
Nu måste jag snart iväg till tunnelbanan. Puss på er!

KAN DET BLI KALLT IGEN!?

Nyss ville jag ha sol och värme, men idag kom mammsen hem med en ny vinterjacka till mig.. Så vi kan väl ha lite minusgrader en vecka till eller nåt?
Ni behöver inte lägga ner tid på att titta på mina super vackra myskläder..
Men visst var jackan fin?

Kortisar

Bara för att jag och syrran måste plugga, så kom vi på att det är ganska bra att vara kort. Självklart har vi massor med tid över för att skriva om det på bloggen..
Fördelar med att vara kort:
- Man kan ha skit höga klackskor utan att bli längre än killarna
- Man kan köpa billiga och snygga kläder från barnavdelningen
- Man kan åka knatte liften på romme och komma fortare upp i backen eftersom alla andra måste stå i kö
- Man är gullig
- Det ser ut som att man har längre hår för att kroppen inte är så lång
- Man känner sig aldrig stor, klumpig eller ivägen
- På Carlings hänger många kläder jätte högt upp och det jobbar oftast snygga killar där, då kan man fråga om hjälp och kanske få ett ragg på köpet

Nackdelar med att vara kort:
- Man ser ingenting när det är massa människor runt omkring en (Tillexempel: När nåt coolt händer, Rix fm festivalen (haha), rusningstrafik, krogen etc.)
- Man kan inte sätta påslakan på täcket när man står på golvet, utan man måste stå på en stol för att inte täcket ska ligga på golvet
- Man känner sig ibland som en fyrkant
-  Man fick inte åka bergochdal-banan när man gick i sexan
Lycklig tjeej!

Det är så sjukt tråkigt att plugga

Jahapp då är det dags att göra alla läxor som man skulle gjort under lovet, såklart har jag sparat det till sista minuten. Nu börjar lixom solsidan och sen är det BB. Så det lär ju inte bli något pluggande idag ändå.
Skulle ju inte sitta fel att sitta i solen och mysa just nu..

Dags att biffa till sig lite

Nu drar jag och syrran till gymmet!


Nattbloggning

Jag och Jonna kom precis hem från krogen. Nu ska vi ta en toast och sen blir det tupplur som gäller. Klockan är ställd på 03:00 då äre dags att gå upp för att bege sig till efterfest!

Nu ska det firas!

Jonna plågar mina öron med AIK låtar för dom har tydligen vunnit någonting. Det är i vilket fall en anledning till att gå ut på krogen och fira!
Jag var precis hos frisören och jag är jätte nöjd med färgen, däremot så lossnar mitt hår när man rör det.. Så jag lär ju vara flintsakllig till.. sisådär.. när skolan börjar.

Det kostar att ligga på topp

Känner mig riktigt sömnig faktiskt. Just nu sitter jag och väntar på stackars Jonna som måste jobba. Sen ska jag till frisören. Klockan 4 har vi bestämt att vi ska ta en tupplur och sen ska vi laga kött och pommesfrites och bearnése sås. Efter det blir det utgång igen! Nu har jag snart inget mer att ta på mig, man kan ju lixom inte ha samma kläder som man haft förut :/ Hade jag inte köpt dricka för 1000 kr hade jag kanske haft råd att köpa nya kläder. Ångest..

Nobody wanna see us together..

Akon - Matter
Så himla underbart att lyssna på gamla låtar. Man får massa minnen.
Glad cheeey!

Alla dagar är dagen efter, men ingen är som denna

Hallooo everybody, idag är jag på topp konstigt nog! Var nyss nere i centrum och köpte blåbärssoppa med syrran. Jag och Jonnus kollade på Monsters Inc när vi vaknade, den är ju så sjukt underbar.
Igår var jag med Jonnus, Katarina och Petra. Vi var först hemma hos mig med Elins (syrran) tusen kompisar men sedan drog vi ut på krogen. Nattbussen hem kom inte så vi fick vänta på morgon tunnelbanan. KUUUL! Jag känner inte att jag behöver dra kvällens detaljer riktigt, jag lämnar dem åt minnet.
Det här blir första (och sista) gången ni ser mig utan smink. Så titta och njut jag lär ju ångra mig och ta bort bilden om någon timma..

Nykomlingar

Nu har jag gjort två nya modeller som ni kan köpa. För att se alla smycken gå in på katergorin som heter "KÖPA SMYCKEN"
Är ni intresserade gäller samma som förut:
skicka ett mail till i[email protected] där ni skriver namnet på smycket, så hör jag av mig och skickar sedan smyckena hem till dig.

OBS! Skriv ämne "köpa smycken" annars finns det en risk att jag raderar mailet.

Klicka på bilden för att den ska bli större

Bild 1: Örhänge med vingar 40 kr
Bild 2: Örhänge med kors 40 kr
Frakt tillkommer 12 kr

Tuesday

Helloo! Igår hann jag inte blogga, jätte ledsen för det. Men får uppdatera lite extra idag (för det lär ju hända).
Igår i alla fall, så vaknade jag hemma hos Antigon. Vi åt frukost och jag begav mig in till stan för att möta Mormor och shoppa lite. Jag köpte en skinnjacka, ett par svarta vanliga byxor och en gullig blus. Sedan gick vi på bio och såg "min låtsas fru" som alla säger är jätte dålig, men som jag och mormor tyckte var skit rolig! Efter det mötte jag upp tjejerna. Vi åt på någon mongolisk restaurang. Sedan fick jag så ont i magen att jag var tvungen att gå hem.
Här är min grejjer jag köpte:

RSS 2.0