shopaholic?

Nu har jag bränt några tusen på två veckor på endast kläder, hårfärg, smink och skor! Nu blir det shopping förbud ett tag framåt! De här sötnosarna flyttade in i min garderob idag:





Köpte också en päls till min vinterjacka som jag letat efter i evigheter! Men har inte fått fast den på luvan än så ni får se när det är klart i stället


DET BÄSTA SOM FINNS

En av dom bästa sakerna som finns på denna jord, är att borsta tänderna i duschen! Så himla underbart, har ni inte testat så måste ni göra det.


OBS! Man måste sitta ner, annars är det inte lika mysigt och så ska det vara på kvällen.


Bellydance

Kom precis hem från andra träningen magdans med tjejerna, lika kul varje gång! Det går faktist riktigt bra, har haft lite uppvisning för Mamma och Elin här i vardagsrummet. Nu måste jag bara köpa gymkort också sedan är jag i fas för vintern!


Nu måste jag hoppa in i duschen, för klockan 21:00 har jag dejt med Antigon på datorn. Ciao


Fan fan fan


När jag ändå är på så dåligt humör så kan jag ju meddela alla att min allergi mot brun utan sol har kommit tillbaka.. Den har varit borta hela sommaren när man inte behöver brun utan sol, och nu när det är livsviktigt så blir man allergisk igen, FUCK!


Dålig dag

Det känns som om klockan är typ 2 mitt på dagen och eftersom jag vaknade tio i 4 kommer jag inte kunna somna ikväll. Det finns ingenting att göra, alla är ledsna och alla killar är skit och nu är jag på jätte dåligt humör också och har mensverk i hela magen! Nu går jag och äter glass.. Lika bra att jag är tyst innan jag säger något dumt. Hej då


god morgon

Egentligen har jag ingenting att berätta, igårkväll/natt blev väldigt ehm speciell.. Tjejerna kom hem till mig så satt vi bara här och chillade sedan drog vi på "fest" i trångsund, och själva festen befann dig i badrummet. Men badrummet var faktist lika stort som mitt vardagsrum och det fanns jätte mysiga soffor och bord där inne, jätte konstigt. Så fanns det en inbyggd bilstereo i väggen. Tyvärr var det inte så roliga människor där, så vi skulle dra hem, men då fick man vänta på bussen i en timma!


Gaaaah.. Saknar redan mitt fina blonda hår :'(


♪♫•*¨*•.¸.•*¨*•♫♪


Kvällens låtar:



seven days a week

Jag och syrran drar ner till thaiwoken och köper frukost/lunch/middag. Sedan kommer Emilia och Barbro hit så blir det utgång ikväll!


Bild från förra helgen, jag hade verkligen inte en sådär lång klänning utan jag hade ett skärp på mig, men vet inte vart det tog vägen när bilden togs. Bara så ni vet..
 


party

Efter skolan igår drog jag, Emlilia, Barbro och Antigon hem till mig och åt American pancakes med hallon och sirap. Sedan färgade vi mitt hår en gång till eftersom det blev lite grått första gången när jag gick från jätte blond till brunett. Efter det åkte jag Jonna och Nattis på fest i sköndal.


gårdagens

Här kommer gårdagens outfit, för skolan.


brunetten på bild!


företagande

Vi ska starta ett företag i skolan och då ska vi sälja toast! Här är mina snygga reklam skyltar jag gjort i dag, vist blir man sugen? Kanske ska satsa på marknadsförare?




in school

Det här blir första inlägget från skolan sedan 1an! Vi har precis haft företagsekonomi i 2,5 timmar (tror jag?)
och sedan har vi ätit lunch men det känns som att klockan redan är 4. I vilket fall fick man mjuka mackor på lunchen, så jag kom på den brillianta idén att göra en dubbelmacka med sallad och grönsaker på och spara tills i eftermiddag. Men såklart blir alla avundsjuka på mig och vill göra likadant, så vi snodde en brödpåse och stoppade i alla där. Nu ska jag dra på lektion. See ya!


brunett

Idag tog jag initiativet och färgade håret brunt, och jag gjorde det alldeles själv! Så nu är jag riktigt stolt över mig. Har ingen bild att visa på håret eftersom jag inte har orkat göra någonting med det, det bara hänger alltså. Vill ni tjuvkika så ser man faktist lite av håret på bilden med "partytoppen" Men annars kommer det kanske bild i morgon! Jag ska sova nu, godnatt!


En jätte gammal bild på mig när jag hade brunt, innan jag skaffade blont. Fast jag var ju blond innan det bruna..


shopping på hög nivå

Idag slutade vi tio i 2, UNDERBART! Så jag och Emilia drog ut på shoppingrunda. Och med endast 4 öre på bankomatkortet (hur lyckas man med det lixom) Kom jag hem med tre par jans och en topp. Mamma kom som tur var förbi och gav mig sitt kredit kort *smile* så vi shoppade som galningar, konsekvenserna får jag ta vid ett senare tillfälle!


Köpte ett par stuprörsjeans från Miss sixty


En "partytop" från Ginatricot


Ett till par stuprörsjeans från Miss sixty


Och ett par glansiga jeans från Ginatricot


oj, har jag en blogg?

Sorry allehopa för skitdålig uppdatering! Det är mycket som händer i mitt lilla liv just nu. Bland annat så har jag börjat i tvåan, och bara tanken att ens formatera en enda mening på fritiden tar död på mig.
Jag lever i alla fall, och jag kommer uppdatera mera det lovar jag! Tack vare er som fortsätter besöka bloggen varje dag fast jag inte uppdaterar.. Måste ju ge någonting tillbaka. Här kommer en bild på tjuriga mig, Puuuss!


göteborg

Hallooooj, nu har jag kommit hem till stockholm efter några dagars arbete med tele2 i göteborg! Det har varigt både kul och jobbigt. Vi har fått gå upp halv 6 och gått hem 10 på kvällen! Har fått snacka om abonemang och grejjer på alla möjliga språk. Vi var nämligen i Frölunda vilket är som rinkeby typ. Sedan fick jag vara dörrvakt! Jag som är så stor och biffig. Eller inte..


right now

Snart svänger Elvira förbi och hämtar mig med cykeln så ska vi cykla till Snäckan och umgås. Det här har jag på mig, hörs senare!


grattis till mig!

Jag och mormor har varigt i stan och shoppat födelsedagspresenter till mig, eftersom jag fyllde år i januari! Bättre sent än aldrig. Det här köpte vi:


Linne med spets bak


boots



kavaj


och en sjal


OUTFITTA


Nu ska jag bara ta på mig dojjorna, min söta lilla skinnjacka och knalla iväg. Puss på er


facelook

Hejsan allehopa, inatt sov jag helt ensam hemma! För första gången, Skitläskigt! Var ju tvungen att skriva det efteråt så ingen skummis skulle veta att jag var själv och komma och besöka mig. Idag ska jag ut på stan, ska kolla på inception på bio sedan ut och käka på restaurang eller tvärtom.


updating

Idag har det inte hänt någonting! Känner mig inte sugen någonstans på att trängas på the voice med massa snorungar. Så jag ska bara umgås med familjen i dag, ska åka och träffa mina andra syskon som jag bara träffar en gång i månaden typ. Här kommer lite bilder från igår, finna bara bilder utanför för vi tog kort med någon annans kamera inne på festen och såklart vet jag inte vad hon hette vilket betyder att jag aldrig mer kommer få se dom bilderna. Ha det bra!




tjohoo

Nu har jag fixat naglarna och mig, så nu blir det dags för party med Elvira & Snäckan. This is how i look;


eeh

Jag är hemma från vagnhärad nu, överlevde bilresan, tack att någon frågade. Nej jag skojja bara. Blandade ihop mina lösenord på facebook och bloggen så det blev lite tokigt. Satt och svor åt tangentbordet till jag kom på att det faktist var min hjärna som spökade och inte tangenterna. En kvart senare kom jag tillslut in och nu sitter jag här och skriver..

vagnhärad

Vi drar ner till vagnhärad över dagen och solar och badar och firar bodil som fyller år. Men jag kommer hem på kvällen igen. Det är så typiskt att det blir fint väder när sommarlovet nästan är slut!


Det ni inte visste

Jag har ingen musiksmak, lyssnar på allt allt
Jag har ett rosa playstation
Jag har fått jätte mycket finnar den senaste månaden
Jag kollar på samma filmer om och om igen
Jag älskar att nattgibba och spela cs och left 4 dead
Jag har tre småsystrar
-Hjälp jag låter som en nörd.. Nu tänker jag inte fortsätta. Om ni vill veta något så fråga bara.


Kolla vilken fin bild jag har gjort på mina läppar!


Det blir en dag på stranden

..eller inte. Mamma kom inrusande i rummet och sjöng "det blir en daaaag på stranden..lalala" Så jag rusar upp, sätter på mig bikini, kollar ut genom fönstret och till min besvikelse är det moln över hela himlen. Verkar som gud vill ha det lite privat och drog för rullgardinen mot jorden.. Han får ju tänka på att vi människor faktist vill bli bruna. Speciellt dom som inte tål brun utan sol! (Jag)


skavsår

Har vandrat runt med mina nya dojjor hela dagen i dag, så fick enorma skavsår som skaver, eller det gör väl alla skavsår, det heter ju trots allt skavsår men det var inte det jag skulle säga egentligen. Köpte nya lösnaglar som jag ska ha när jag jobbar sedan, och så ska jag såklart vara snygg när skolan börjar. Så det fick bli 100 pack med tanke på att de ramlar av en i kvarten, och så har jag köpt en ring också.




Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma! Vi skulle egentligen vara borta till onsdag eller torsdag, men alla tre ville hem igen. Köpte ett par skit snygga skor i nyköping som ni kanske kan få se sedan, för nu ska jag till Emilia som jag inte trättat på huuuur länge som helst. Pussar


Hår Hår Hår

Innan vi drog hemifrån så färgade jag utväxten, det var verkligen på tiden. Den var hur lång som helst, men som tur var inte så jättegrov, har inte så himla mörkt hår i verkligheten. Jag har även börjat använda mitt nya låshår nu, för det gamla började bli slitet. Och det ser verkligen trash ut och gå runt med slitet löshår, så löshåret färgade jag också, och klippte, och sydde ihop!

 


Här är en bild på mig när jag inte har löshåret i.


Måste bara berätta att min lillasyster har färgat håret brunt, det blev jätte bra. Här är en bild på syrrans nya hår ! Fast nu har hon färgat det igen, så det är lite mörkare (och snyggare) på bilden är det lite blött och det såg grått ut när det torkade.

PUSSIS


I TOY

tjenare ! Nu är jag i Nyköping, känns som att jag knappt är hemma över huvud taget nu för tiden! Menmen, vi har det iaf bra här, just nu så spelar vi Itoy med våra kusiner tror jag att det är, eller mammas kusiner, inte så stor koll, det är skitkul! Och jag vinner hela tiden såklart .. Nu ska jag dra för det är min tur ! Pussis


HEMMA

Nu har jag komit hem från Ingarö, tog inte en enda bild på hela veckan så ni får inte se hur mysigt vi hade det. Imorgon åker jag bort igen på roadtrip med mamma och syrran, och nästan precis när vi kommer hem ska jag åka och jobba på tele2 nere/uppe? i göteborg


RSS 2.0