Ingarö

Jag var precis och käkade Lunch/Frukost, det fick bli pizza.
Snart kommer mamma och hämtar mig, och då ska vi dra till ingarö. Kommer att vara där i en vecka så jag vet inte om jag har dator eller inte. Det får bli en överaskning, annars kommer jag säkert att kunna blogga på någon annans dator :)
Vi ska bara vara där och ta det lungt, sola, bada, basta och äta massa grillad mat och umgås med alla roliga människor. Här är några bilder från förra året;


BILDBOMB

Jag och mamma tänkte åka och gymma, men vi orkar inte. Så jag spenderar lite tid genom att lägga in några bilder från resan, fast man vill ju bara ut i det otroligt fina vädret och simma i vattenpölarna..Not
Om det regnar lite till kan jag snart hoppa spiken från balkongen utan att dö.








$ 0,001

I Riga fanns det massa blandade affärer, i ena affären kostade allting över 1000 kronor och i andra kostade allt tio kronor. Men det fanns lixom ingenting mitt i mellan. Jag köpte i alla fall en klänning för 35kr, och smink och smycken sedan köpte jag 14 par trosor och fyra bh:ar, i Sverige hade jag fått en bh och ett par trosor för det priset. Knappt det! Sedan gick vi och fikade på café, och det kostade inte ens 14 kr för 2 pers.


In Sweden

Nu är jag hemma igen! Jag hade jätte roligt på kryssningen och i Riga, men nu måste jag faktist äta. Så jag berättar mer och lägger in bilder senare.


Nu drar jag


+

Igår spenderade jag hela kvällen på sjukhuset och kunde därför inte blogga.
Nu ska jag åka hem och packa inför resan. Det är ju jätte svårt att veta vad man ska ta med sig, så jag tar alltid med mig en massa massa kläder och så använder jag inte ens hälften.


Shopping dags igen

Hittade några jätte söta navelpiercingar på internet som jag har köpt, de kommer om en vecka typ! Alla kostar runt 50kr

Sedan hittade jag den här sjuka piercingen också! HAHA


tidsfördriv

Jag gjorde ett litet test för att se om jag är en ond människa eller inte. Blev faktist förvånad över att jag inte var  ondare än såhär..

Du är 42% ond!


Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

testa dig själv här


fuktigt

Shit vilket äckligt väder det är ute, kläderna klibbar fast sig på huden. Köpte ingenting igår när jag shoppade. Kanske beror på att det bara finns 15kr på kortet? Men Han köpte massa saker, sedan käkade vi på subway och när det började ösregna åkte vi och köpte massa godis och hyrde en film, som tyvärr var jätte dålig. Sedan vaknade vi jätte tidigt och jag var tvungen att ringa 112 för att Han mådde dåligt, men dom ville inte skicka en ambulans men sa hur man skulle sitta på ett visst sätt och hålla för näsan typ och det hjälpte faktist. Fast jag var ju livrädd!


these words



Ni får lyssna på lite musik medans jag är och shoppar! Just nu sitter jag och lyssnar på den här:


Dagens outfit

Som utlovat! Jag har på mig ett rosa linne från bikbok med urringade armhålor och därför ett vitt linne under. Sedan vanliga svarta jeans från Killah. Solglasögnen är från Lindex (såg att någon hade frågat)


bad hairday

Det är värre att vara hundvakt än att vara bebisvakt! Hunden har skällt hela natten, hoppat upp och ner i sängen, sprungit fram och tillbaka genom rummet. Jag blir galen. Klockan 06:00 kunde jag inte somna om så då gick jag upp och kollade på nickelodeon. Så för mig är det typ middagsdags nu, och hälften av Sveriges befolkning är inte ens vakna.
Åker till stan med Majo och shoppar lite, ni får dagens outfit innan jag går


fredagsmys

Mamma är ute på krogen och partajjar. Elin är ute med sin pojke så det fick bli jag som får vara hundvakt.. igen. Nu ska jag och Våfflan sätta på en film och mina dun tofflor, sedan ska vi mysa med lite mörk choklad. Fast inte Våfflan för choklad är faktist jätte giftigt för hundar, vissa hundar kan dö om de får i sig choklad. Så hon fick en levergodis i stället. Blir ni suktade eller?
Mörk choklad är det perfekta kvällsgodiset, det är sött och gott och nyttigt. Fast om det är över 80% cacao tycker inte jag att det smakar så bra längre.


Godnatt


Har du tråkigt?

Kollade runt på lite bloggar och eftersom jag inte har allt för mycket att göra just nu passade jag på att göra ett gulligt litet kollage med kläder som jag tycker skulle vara mycket snyggare i min garderob än på datorskärmen, men man får ju inte allt man vill ha här i livet. Vill ni vara lika coola som mig, så klicka bara HÄR!


Nu ska jag kila ut med vovven!


bokat och klart

På måndag drar jag på kryssning till Riga! WOHOOW Vi kommer att åka på båten och sova över en natt. Sedan ska vi bo på hotell i Riga. Kommer hem på torsdag så från måndag-onsdag kommer det inte bli någon uppdatering om jag inte hittar någon gästbloggare. Det blir en överraskning
Ikväll ska jag bara ta det lungt, det är riktigt segt här hemma när nästan alla är borta. Men jag tror jag överlever.


Så här har jag sett ut idag. Måste bara påpeka att jag HATAR mina fula mossgröna tapeter och min groteska fondvägg med vita prickar på. Inte för att man kan se färgen nu, men det är verkligen någonting jag stör mig på men vi ska måla om när sommarlovet är slut. Som tur är


Silverschampoo

Isa tipsar Varnar..
 för Isadoras silverschampoo, det funkar inte överhuvudtaget. Det står att man ska ha det i håret max tre minuter. Jag provade först med tre. Ingenting hände
Sedan provade jag med 20 min.. Ingenting hände

Min syster tyckte det var lite onödigt att jag skulle hälla ut allting, men det fungerar ju ändå inte så varför ska jag spara på det?


magsjuk?

Godmorgon eller goddag som alla vuxna skulle sagt. Igår hade jag ganska ont i magen och mådde illa, och idag har jag ortfarande ont i magen.. Tänk om jag verkligen blivit magsjuk? Hoppas inte. Idag ska jag i alla fall ut och käka med syster elin, mammsen och hennes syster (min moster alltså för er som inte riktigt hänger med). Sedan ska vi alla gå på bio, fast vi har inte valt någon film ännu.


Jag och min syster


Onsdag

Idag ska jag leka med Moa.. Nu plingar hon faktist på! Så vi hörs


snark

Nu är jag hemma från gröna lund. Det var riktigt roligt och vi åkte allt allt allt, utom tilt för det var lång kö. Men jag har faktist åkt tilt förut, så ni inte tror att jag är någon slags bangare eller något. Vi gick i spökhuset också, det är nog det läskigaste jag har gjort i hela mitt liv. På slutet så mådde jag jätte illa och kände att jag bara behövde spy, och nu är jag så trött så jag tror jag tuppar av! Men jag ska hoppa i sängen snart, måste bara ut och möta Majo och lämna lite kläder. Godnatt på er



Det känns som min arm ser riktigt stor ut på bilden. Är det bara jag, eller har jag fått riktigt stora muskler?


Ingen rubrik

Tjenis penis, idag är humöret på TOPP! Ska nämligen till grönan och åka karuseller, och äta sockervadd och munkar och hamburgare och åka ännu mer karuseller ändå tills jag spyr!! Hehe
Tänkte ta en springtur med syrran innan, men får nog bli imorgon istället. Fast jag lovade att jag skulle springa varje dag. Men gick ju trots allt powerwalk och sprang igår så jag överlever.


Till alla er som misstolkar bilden, Killen är inte min pojkvän det är syrrans kille Patrik.


ombyte

Nu har jag kommit hem igen från stan, vi fikade på café 60 och jag skulle absolut inte köpa någonting. Men jag hittade en mineral rouge som jag bara var tvungen att ha, eftersom allt annat smink jag har är mineral men inte rougen. Nu ska jag iväg på middag i Tyresö, myysis! Ses sedan
Juste var tvungen att byta om också, för jag spillde café cooler på linnet och det blev lite varmt med jeans (man vill ju inte ha skinksvett som kisse-pissie. Det här har jag på mig nu:





Bye Bye

Nu går jag, och såhär ser jag ut, KRAMIS


Dagens planer

Idag bär det av till Stockholm City med Barbro och Antigon. Vet inte vad vi ska hitta på, det blir en överraskning för både er och mig. För er som har jätte tråkigt kan jag tipsa er att kolla på den här filmen, har kollat på den tre gånger redan och den är alldeles underbar!


klara.. färdiga.. gå!

Hej alla flickor och pojkar och ni mitt i mellan! Vaknade ganska tidigt idag för att gå ut och springa med min syster. Vi sprang på riktigt bra faktist, sedan körde vi lite styrketräning. Ska försöka springa varje dag till skolan börjar hade jag tänkt, sedan blir det gymkort som gäller.


Visst är jag vig?


Igårkväll

Igår var jag hundvakt åt sötnosen, vi kollade på film och gick promenad. Eftersom ALLA mina vänner är bortresta så finns det inte så mycket att hitta på, men snart kommer några hem i alla fall. Nu ska jag iväg, vi ses


Hej igen

Vet inte vad jag håller på med egentligen. Lyckades hålla bloggen uppe i en dag! Men nu är den tillbaka igen, tycker att det är roligt att skriva när jag inte har något att göra så.. Men Blogg.se är ju lite knasiga, man kan verkligen inte radera bloggen totalt. Det står "Nu kan du aldrig mer ta tillbaka bloggen, är du säker att du vill radera kontot?" Och så klickar man JA. Sen när man skapar en ny blogg, frågar dom om man vill återställa sin gamla, hihi så då har man den kvar i vilket fall. Puss på er



♪♫•*¨*•.¸


Låten säger ALLT, den är så underbar. JAG ÄLSKAR DEN!


Shopping med mammsen

Drog till Farsta med Maaman. Hon skulle köpa massa saker till hemmet och självklart hittar jag någonting att ta med mig hem. Så här såg jag ut bytte långklänningen mot lite mer vardagliga kläder, alla orden som börjar med O passar in på mig:
Ofrsäch
Osminkad
Onormal
Orkeslös
Otroligt charmig

 


Testade ny frilla

Jag ville att det skulle se ut som när man använder en såndär trippeltång, men fattig som jag är har jag ingen, så experimenterade lite med plattången.
Först: Flätade jag hela håret i 4 flätor
Sedan: Plattade jag med plattången på flätorna i typ 3 sekunder på varje ställe
Efter det: Hade jag i lite hårspray
KLART


BILDBOMB

Eftersom jag inte bloggat någonting under hela sommaren, undrar ni säkert vad jag har haft för mig. Så det får ni själva lista ut genom att kika på bilderna.






Kom precis på att kameran pajjade i början på sommaren, så det finns inte så mycket bilder att visa :(


Sommarlov

Idag skulle jag ut med ingen mindre än ANTIGON! Vi skulle åka och sola och bada, men hon var tvungen att gå till doktorn pga en knöl på huvudet, hoppas det inte är någonting allvarligt. Så här sitter man i det fula vädret och inte har ett piss att göra. Har precis hjälpt syrran med hennes design lite, ni hittar hennes blogg bland länkar ifall ni blev lite nyfikna.


Foto tips!

Jag klickade hem lite bilder bilder från datan här om dagen, som jag har sattit upp på väggen i två ramar, men till min besvikelse fick inte alla plats! Men vist blev det fint?


Man får 100 bilder gratis och betalar endast portot. Här kan ni också beställa bilder.


Back in town!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga.. igen. För kanske tusonde gången! Ska försöka hålla mig på banan lite längre än förra gången i alla fall.


RSS 2.0