isajacobsson.blogg.se

Jag orkar inte med isas.tk längre.. När man går in på bloggen via isas.tk så kommer inte det senaste inlägget upp förän typ tre timmar senare. Dessutom så kommer inte nya designen alltid upp heller. Så från och med nu rekonmenderar jag er att använda isajacobsson.blogg.se istället. Jobbit va?


Nu ska jag börja plugga (fast det kommer inte hända)

Mors dag!

Hej allehopa!
Idag får ni inte glömma att det är mors dag! Jag ska sätta mig och plugga hela dagen och på eftermiddagen kommer mormor och lagar mat till mig och lillasyster. Mamma har nämligen varit i Danmark hela helgen men Jonna har varit här och tagit hand om mig. Vi har lagat jätte god mat faktiskt.
I Fredags så var vi ute på krogen och vi har hittat ett nytt "förställe" som heter DAAM, det ligger i Odenplan och är jätte trevligt! Dessutom RIKTIGT billigt! Rekomenderas verkligen. Sedan gick vi vidare till Entourage som suger, men klockan var ändå 2 och vi kom in gratis så man kan ju lika gärna gå dit.

REA PÅ SMYCKEN!

90 kr
60 kr

Gäller även earcuff med kors!

Maila: [email protected] vid intresse 
Skriv ämne: Smycken

våldgästning på hög nivå

Hej alla geeks. Whatsup ?? En mystisk gästbloggare är i farten (den som gissar rätt kanske får en länk). Idag är det en bra dag för att det är bra väder ute, och imorgon är det en dålig dag för då ska det regna.. Isa är just nu på väg till.. Vet inte vart hon är på väg men hon åkte hemifrån för ett tag sen iaf, hon hade sin nya långklänning på sig så on bad mig ta tusen kort innan hon åkte! Suck.. Aja, hej på er. Bli inte allt för glada nu för att jag skrev, och glöm inte att den som gissar rätt får en länk....


coola


Nu ska jag ut på äventyr

Med min långklänning såklart! Ses imorgon mina kära läsare, puss på er!



Äntligen har jag min långklänning!

Kom precis hem efter en lunch och lite shopping på stan med Antigon och Katarina. Vi beställde en varsin fet hamburgertallrik på Bellmans. Sedan köpte jag en svart lite klänning, och en svart långklänning (vilket är jätte vårt att hitta när man är 1,55 cm lång(kort)).
Dagens outfit:
Klänningarna:

Nattbloggning

Hej alla nattugglor där ute! Känns som att jag är den enda som är ledig imorgon, vilket känns rätt meningslöst, eftersom det inte finns någonting att göra då. I vilket fall så har jag vart på gränsen till sovandes hela dagen så det är väl lika bra att jag går och lägger mig. Vet ni vad? Idag har jag inte pluggat NÅGONTING, vilket var en halv evighet sedan. Idag så lekte jag i alla fall med bästa Antigon, vi hittade på lite allt möjligt bus och så kollade vi på vääärldens bästa film.
Godnatt!

Så himla rätt!

Detta kommer att bli mitt nya motto, bara så att alla vet :)


Jag är ingen bra bloggare

Jag tröttnar på bloggen helatiden och tycker inte alls att det är roligt. Men kanske blir det kul när det är sommar och man inte måste plugga varje dag. Sedan har jag fixat en ny header för att jag ska tycka att det är lite mer spännande (funkar inte riktigt). Men annars har jag och några tjejer ett nytt hemligt projekt på gång kallat BIJN och ni kan ALDRIG lista ut vad det står för, kanske får ni veta sen. Puss på er!!

Att plugga arslet av sig..

Jag ber om ursäkt för mitt lilla dampryck tidigare, met är inte så kul att plugga och bråka med folk samtidigt som man är hungrig och vill sova! Nu ska jag gå ner och hämta mina högtalare som jag har köpt och som kom på posten igår! Kanske blir jag förbannad igen eller så blir jag jätte glad om dom funkar bra! Det blir inte heller någon dagens outfit idag, ledsen att göra er besvikna, haha!
Bild: Från Turkiet

Nu är jag inte bara topp modell..

utan filmstjärna också! Idag lurade Antigon med mig på att vara statist i reklamfilmen för klara gymnasium. Det slutade med att vi fick repliker och närbilder när vi ska kolla snett, vilket jag är riktigt duktig på (kolla snett allstå). Men det var kul faktiskt, sedan så slutade dagen med att vi inte hade någon Spanska lektion. Kan det bli bättre!?

954x+23(18*4x)/45=100^0,9-(-39)/2

Fullt utrustad för flera timmars pluggande med onepiece och ost-popcorn!
Lite småtragiskt bara att man kommer att tillbringa sina sista dagar på jorden med att plugga. Kanske borde bygga en ark istället som Noak och överleva jordens undergång! Fast då köper jag hellre en princess boat och glider runt på. Aja, nu ska jag plugga. Pussis!


It´s Turkish real

Det här köpte jag i Turkiet:

Top model nästa? Nej tack!

Idag har jag varit modell åt Nattis och vi hade riktigt roligt, åt lite olika saker. Bilderna blev jätte bra tror jag, jag såg inte så bra för jag hade kattögon-linser på mig. Men hela jag var målad som en Leopard fast jag såg lite ut som en orm med ögonen och allt. Fast sedan hade jag vingar också. Vi skulle fota i skogen och det regnade och var ISKALLT och jag var iprincip naken och barfota! Ni kan ju tänka er själva..

Såhär såg jag i alla fall ut i ansiktet, fast med ögonen också, själva sminket på kroppen har ramlat av.




HEMMA!

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma. Jag har haft en underbar resa, men det är alltid skönt att komma hem. Det regnade faktiskt i två dagar :/ Men jag överlevde ändå. Jag som hade shoppingförbud shoppade såklart ändå.. Men ni får se vad jag köpte sedan. Nu ska jag äta frukost och ta tag i en massa problem som jag har skapat för mig :(

Onsdag

Gud, jag är nog världens sämsta gästbloggare.. som tur är så kommer Isa hem om tre dagar och då kommer hon uppdatera som en galning (ska tvinga henne). Just nu är det bara 16 skoldagar kvar sen har vi SOMMARLOV. Hur skönt är inte de? Lite synd bara att man har typ 100 stora arbeten som ska in. Deprimerande.

SMÅKUL FAKTA

♥ Visste ni att bögar inte får donera blod? Fast nu såg jag att män som har haft samlag med andra män får donera blod, om de avstår från sex i tolv månader.
♥ Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
♥ Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover, varav 8 är spindlar
♥ Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
♥ Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

Hello Party People, this is captain Kim speaking

Hej alla tusentals läsare! Det är er favoritgästbloggare Antigon. Ni trodde väl inte att Isa skulle lämna bloggen ouppdaterad va? Isa har det jättebra i turkiet och det är bra väder där dessutom. Hon har klappat en kamelbebis och åkt världens läskigaste vattenrutschbana. Det bästa av allt är att trots att hon har ett vuxenarmband så får hon äta hur mycket glass och cola som hon vill! Haha söt.

Skolan är så tråkig utan Isa så jag stannade hemma idag och imorgon går jag bara halvdag.. tror jag gör det på onsdag också nu när jag tänker efter. Varför ska man gå miste om dom bästa soltimmarna för att gå i skolan? Makes no sense ju.. Isa har lite competition nu för jag har blivit riktigt brun, dock är det bara jag som ser det fast det är en annan sak..
Är jag inte en grym fotograf?!

SEMESTER

Nu har jag gjort ett tidsinställt inlägg är framme i Turkiet vid det här laget. Jag kommer hem om en vecka så det blir inget bloggande under tiden, om inte någon som kan mitt lösenord hemsöker bloggen förstås. Hoppas ni har det lite fulare väder än jag, och hoppas att väder sidan hade totalt blandat ihop Turkiet med island eller någonting. Pussis!


paparazzi

Här blir man smygfotad i sitt eget rum. Mamma tyckte jag såg "rolig" ut i mitt stökiga rum och med mina klackisar. Jag provade faktiskt kläder till resan sen fastnade jag framför datorn..  Nu ska jag i alla fall lägga mig och kolla på livet enligt Rosa. Puss på er!

hur snyggt var inte detta!?!?


Herregöstanes!

Jag hade helt glömt bort att jag börjat blogga igen! Idag har jag haft fullt upp. Först var jag i skolan och gjorde matte prov. Det gick lite sisådär. Sen har jag packat till turkiet. Nu bär det snart av! Jag gick in och kollade vad Elin packade ner så såg jag att hon hade en sarong! Och så kom jag på att jag också hade en förut, då frågade jag mamma om hon viste vart den var, men då hade jag tydligen sagt att hon kunde få den (?) och sedan hade hon gett den till sin kompis, men sen sa kompisen att hon kunde få tillbaka den, så nu tog jag den och den är såååå snygg. Den är perfekt att göra till en långklänning. Ni ska få se på kort sen.

Men oj vad trevligt väder vi ska ha på resan.. kan ju lika gärna stanna hemma för här blir det finare väder!

Jag kommer börja gråta...


Valborgsfirande

På valborg var jag med min älskade Antigon, vi hade riktigt riktigt roligt! Men det var nog egentligen sällskapet som gjorde det hela kul. Vi var på en fest i närheten av hennes hus så det var skönt eftersom jag skulle jobba i närheten dagen efter.

Väl inne på festen glömde vi kameran så det blev inga kort från själva partyt, och resten av bilderna är kanske inte riktigt bloggmaterial, men det får duga för idag.

repeterar några veckor

Jag måste ju uppdatera er lite om vad som hänt i mitt liv. Egentligen är det nog inte så speciellt mycket men ändå har jag nog glömt bort hälften. Jag ska försöka så gott jag kan.
Till och börja med kan jag ju berätta att mitt löshår bara blir trassligare och trassligare, nu har det gått så långt att det är oanvändbart! (btw så är håret från samma person som Paow tipsade om i sin blogg i veckan att det skulle vara "trasselfritt".. BULLSHIT! säger jag bara.. Köp det inte!

Sedan kan jag berätta att mina favoritlåtar just nu är:
Jag har jobbat på en båtklubb med min syster som Isak var så snäll och ordnade
Jag har köpt bärbara högtalare som jag ska ha på stranden
Jag har varit hos pappsen
Vi har köpt sommarstuga i Nyköping
Jag har planerat nästan hela min sommar
Sedan tar vi resten med mobilbilder:















pling plong

Nu kommer jag och hälsar på! Det trodde ni inte va? Kände att jag behövde en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka för tillället i alla fall. Fast på lördag åker ju ingen mindre än självaste jag till Turkiet!! Så den veckan blir det nog inte så mycket uppdatering om jag inte får tag på någon dator eller en hemlig gästbloggare under tiden. Nog med det! Ville bara berätta att jag är tillbaka, nu håller vi tummarna på att det håller!

RSS 2.0