Dagens utstyrsel

Låter lite tråkigt med dagens outfit varje dag, så jag varierar lite.
Skjortan köpte jag på Cubus melladags rea, och det är faktiskt det enda förutom min nyårstopp som jag har handlat på mellandags rean som som vanligt var en STOR besvikelse. På tal om nyårstopp, ni anar inte hur mycket jag känade på den!
Den kostade innan rean 600 kr, och jag köpte den för ...trumvirvel.... 99 kr!
Idag blir det bio, vi ses imorn alla läsare. Pussis




Allt fixat inför nyår

Skönt att allt är klappat och klart.. Nu behöver jag bara vänta! Ni får inte se min fina nyårs outfit ännu (det ska bli en överraskning).


Håkan i mitt <3

Hej alla, det var tönt Jonna som skrev rubriken... Vi ska lägga oss i sängen och kolla på Håkan bråkan julkalendern. Det är verkligen världens bästa film. Vi har laddat upp med lantchips också så vi inte ska bli suktade när Håkan äter chips till frukost. Jag kommer förmodligen somna innan avsnitt 1 är slut, så god natt på er!


trippel tång, trippelt så bra!

Syrran fick en trippeltång i julklapp av Patrik, så nu har jag äntligen en trippeltång! TACK PATRIK!



Hänger med Elvis

Har nyss varit i Farsta och shoppat lite mer julklappar (till mig själv bland annat). Sedan smaskade vi upp resten av kladdkakan från igår, och drack varm oboy med grädde framför Håkan-bråkan jul kalendern 2003 typ.
Hittade även laddaren till kameran som har varit borta huuur länge som helst.

Gjorde faktiskt värsta kapet med den här tröjan, först kostade den 250 kr, sedan var det rea. Så den kostade 100, och så hade jag rabattkuponger så jag betalade bara 80 kr


Twins?

Hej alla där ute! Eller förmodligen inne.. Jag sitter här helt alone och kollar på gamla bilder, har jag blivit gammal? I alla fall så hittade jag den här bilden på mig och lilla Antigon (notera lilla) tycker ni inte att vi är lika?
Nu ska jag faktiskt vara lite olaglig, uuuuuuuh.. och ladda ner massa musik och lägga in på mobilen. Fast i och för sig är jag ju alltid olaglig med tanke på att jag är olagligt snygg ;)
Pussis

lite Elvira, lite Majo och en jävla massa kladdkaka

Dagen började med sovmorgon, mysigt värre. När jag sovit ut åt jag och Majo en brakfrukost med ägg och hela köret. Sedan drog vi till Farsa för lite julshopping (köpte absolut ingenting). Samma sekund som jag kommer hem ringer Elvira och vill leka. Jag hade ju några timmar över innan körskolan så hon fick komma över på en kladdkaka som vi bakade alldeles själva. Jag tog alldeles för mycket och fick ont i magen. På körskolan bjöds vi på kakor och cola så nu har jag ännu mer ont i magen. Det slog mig precis apropå det, att jag varken ätit lunch eller middag.

Bild: Jag och Elvira för några år sedan

i en rosa lamborghini

Hej alla barn och vuxna och ni mitt emellan, mest ni mitt emellan faktiskt. Kom precis hem från den "tråkiga" körskolekursen som faktiskt var förvånande rolig! Blev riktigt taggad på att komma ut i trafiken, och när jag är ute i trafiken. Då.. Då får ni passa er, för när man minst anar det kommer jag förbisvischandes i min rosa Lamborghini. WROOOOOOM! WROOOOOOM!


Monday morning

Ska jag klaga på SL som alla andra? Eller ska jag för en gångs skull vara lite positiv? Jag väljer nog att vara positiv.. Fast jag har kommit 30 min försent, inte hunnit fixa mig, glömt att äta frukost och måste skriva en vetenskaplig rapport om ett samhällsproblem.
I förrgår var jag hos pappsen (därav inget bloggande) och firade JULAFTON! Jag fick massa fina paket och massa pengar. Men nu ska jag återgå till arbetet. Det var allt positivt jag hade att komma med. Ciao


Jag och Antigon just nu som försöker lätta upp stämningen på skolan lite.
Monday morning


i skolan klockan 03:37 en lördagsnatt

Tja tja bloggen! Jag sitter här och käkar toast, har utklassat Elin på cs och kollat på superhjältarna i filmsalen tillsammans med en feet kladdkaka! Antigon nördar the sims och Emilia drog för några timmar sedan (hon pallade inte trycket).


busfrö

Idag skulle jag vara lite skojjig (som jag alltid är) men jag skulle vara lite extra skojjig och låtsas att jag skulle hälla ett glas vatten över Antigon i matsalen. Men klantig som jag är råkade jag hälla på riktigt, så hon blev alldeles blöt. OOOUPSII! Men det var faktiskt på riktigt inte meningen även om alla tror det :(


Dagens app

Dagens app är utan tvekan Drop! Det mest beroendeframkallande spelet jag någonsin spelat och det är gratis också. Man vill hela tiden slå sitt eget rekord och efter några dagars spelande på lektionerna kom jag ikapp Elin med hela 814 POÄNG! Ett helt klart måste i din Android mobil.



Om du har barracode reader på telefonen kan du bara hålla den mot rutan så kommer du direkt till spelet. Annars kan du ladda ner det gratis också på Android market.


Freeeedag!

Tjoho everybody! Idag steg jag upp klockan 05:30 för att ha fys på gymnastiken, OTROLIGT MYSIGT.. Men jag överlevde, och jag är riktigt taggad för ikväll. Har lekt lite med ett fotoprogram på telefonen.


Den här sötnosen ska sova hos mig inatt.. Ska nog sova med en pistol under kudden.

okej nu ska jag inte vara elak mot det lilla monstret. Så här såg hon ut innan makeovern :)


Nattgibb på skolan

Ja ni läste rätt! Vi har fått tillåtelse att nattgibba på skolan. Så imorgon klockan 7 på kvällen börjar det och då kommer jag bergis uppdatera som en galning här i bloggen, vinna cs turneringen, spela cod och nörda the sims 2! Sedan har jag och Antigon bestämt att vi ska åka med tunnelbanan 04:30 eller 05:00 hem till mig och sova. För dagen efter ska jag faktiskt fira julafton och jag behöver min skönhetssömn.


Svar på tal

Postat av: Johanna lundquist
Hejsan! Jag undrar vilket gymnasium du går på, var det klara södra? och är det bra? vad är det för typ av personer, är det mest svenskar eller blandat? Berätta mycket om skolan för är intresserad utav den! Och hur många poäng hade du för att komma in? Jättebra blogg, keep going!

Hej johanna! Ja jag går på Klara Södra. Det är bra faktiskt. Det är Mest svenskar men lite blandat. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, det mesta är bra men maten smakar bajs! Fast det gör den på nästan alla skolor. Jag hade 295 poäng, men intagningspoängen är mellan 240-280.


RSS 2.0