Lycklig tjej

Hej på er! Jag sitter och kollar på American Idol och kom att tänka på att Amerikaner är så ooootroligt töntiga!
I alla fall så fick jag precis en present av Bettan från New York och gissa om jag blev glad!
Sedan fick jag en present av väärldens snällaste också! :)

aaaj aj aj!

Amandas gulliga häst Cree bet mig igår, och det gör fortfarandes fruktansvärt ont, jag tycker riktigt synd om mig själv!

Super tips!

Nu finns det tre nya annonser med ear cuffs på Tradera, utropspris 1 kr.
Vinge
Vinge
Kors
Ear cuffs kan också köpas direkt i bloggen för 90 kr. Maila [email protected] om du är intresserad.

ÄNTLIGEN

Nu har baddräkterna kommit! De sitter lite sådär men jag hade inte förväntat mig att de skulle sitta perfekt med tanke på priset (75 kr). Det var någon som undrade vart jag köpt dem och eftersom jag är så snäll så kan jag väl berätta att de är från Ellos.
Ligger och steker på ballkongen med nya baddräkten!

Happy birthday!

Jag vill börja med att gratta Elin på 18 års dagen! Vi firade henne lite i gamla stan vid kajen med massa gottis. Jag åt upp nästan ett kilo godis så nu mår jag riktigt illa, och det var ändå fleera timmar sedan. Ikväll ska jag kolla på D.H med mammsen och bara ta det lugnt.
Jag idag

hoppla!

Hej på er! Jag kom precis ut ur duschen efter att ha duschat bort hästlukten. Igår efter fikat åkte Jag, Amanda, Rebecca och Lollo hem till Amanda och så gjorde vi en jätte stor fruktsallad med allt möjligt i, sedan gick vi ner till bryggan med ljus, fruktsalladen, te och massa filtar och bara satt och snackade. När vi kom till baka hem så kollade vi på Mia & Klara, (fast jag somnade redan första avsnittet). Vi gick sedan upp klockan 8 och bakade scones som vi tog med till stallet. Så red vi på Amandas gulliga häst och sen bet den mig och så galloperade jag också, huur läskigt som helst! :(

Dagens outfit


I väntan på bussen

Jag ligger på balkongen och äter Billys pizza och tycker att livet är underbart! 
Kom hem från pappsen för ett litet tag sedan och nu ska jag snart in mot stan och fika med brudarna.
Igår på väg till pappa

Kanske lägger in bild på dagens outfit innan jag går, det blir en överraskning

Vägg design

Jag och Elin (mest jag) har stått och målat väggen i pappas vardagsrum. Det är alltid lika kul att rita på väggen och det blev verkligen jätte bra!








Pappa dag

Hej på er! Idag ska jag först åka till farsta och handla en present till min kära näst minsta lillasyster Emma som har fyllt år! Sedan ska jag och Elin åka till pappa och fira henne lite. Kommer nog inte uppdatera där ifrån, men jag kommer hem imorgon!
Igår var jag med Elvira och Snäckan, vi skulle på fest men det var jätte tråkigt så vi gick hem och åt ost och kex bricka.
Jag och Emma förra sommaren

Uppdatering från badkaret

Sitter och försöker blogga från badet med toan som data bord. Har kollat på bilder så länge så nu blev badvattnet kallt. Går inte så bra för mig.
Idag efter skolan i alla fall så gick jag över till Elvira som satt med snäckan och stekte i solen på baksidan, det var jätte mysigt faktiskt.

sliten tjej

Hej på er, länge sen.. Ni borde kolla in här oftare. Eller var det kanske jag som inte vart här på ett tag?
Idag hade vi Engelska debatt - gick dåligt
Redovisning indottsprogram - gick dåligt
fys på gympan - gick dåligt
Jag har ett tips till er hur man sätter i löshåret så att det syns! Bra va? Då gör man i alla fall så att man köper ett förljust löshår, stoppar i.. och woilá! Nedan ser ni ett riktigt bra exempel på hur resultatet blir.

Kvällsgottis

Isak gav mig en burk med chai te! Såååå gott, smakar nästan bättre än på café. Alla borde ha en sån här burk hemma. Sedan hade jag tre godis bitar kvar från förra helgen, riktigt smaskigt.
Imorgon ska jag äntligen till optikern och skaffa det där jäklarns körkortstillståndet. Efteråt har mamma lovat mig att vi ska äta på restaurang ITAMAE. Jag blev nästan överlycklig!

Att plugga arslet av sig..

.. Är verkligen någonting jag borde göra. Vad gör jag istället? Jo hänger med polare, kollar D.H och B.B.
Imorgon har jag fullt upp med planer också, blir inget plugg då heller. På torsdag är ända dagen jag kan plugga och innan dess har jag ungeför 4 redovisningar och 4 STORA inlämningar. Det går inte ihop det här.
I vilket fall, så har jag hängt med Elvis idag, vi lagade Amerikanska pannkakor och sedan kastade vi ut dem genom fönstret. Sedan kollade vi lite solsidan, och så stannade hon kvar över D.H.
Självaste Elvira

Dagens facelook

FnKPqj on Make A Gif, Animated Gifs

Sommar shopping

Idag köpte jag två baddräkter, JÄTTE onödigt köp, men men, så kan det gå när inte haspen är på. Men trots allt så gjorde jag ett riktigt fynd. De kostade bara 75 kr! Hur billigt är inte det. Sedan ska man ha ett par jeans shorts över, kommer bli hur snyggt som helst när man ska glida runt på stranden. Jag köpte en svart och en rosa, Antigon köpte en svart och Rebecca köpte en rosa. Så delade vi på frakten, vet ni hur mycket rabatt vi fick? 889 kr!




Mys på hög nivå

Sovtröjan är på, nu ska jag sätta på Trassel som jag redan har hunnit kolla på nio gånger (inte idag alltså). Världens mysigaste film i alla fall och alla borde se den, perfekt att somna till också.

Jag som sover för någon vecka sedan

 


Söndagsmiddag

Idag fick jag äntligen min efterlängtade rackalette (hur det nu stavas). Det funkar så att man har massa råa saker så "grillar" man dom själv på lite olika sätt som man vill. Efteråt blev det chokladfondy och bigbrother veckofinal. Kan en söndag bli bättre? Jag vet att jag skriver liite för mycket om mat. Men denna blogg råkar handla om mig och jag råkar ha en rackarns stor passion för mat!


Mitt liv är så Kul

Igår hade Nattis fest, och det blev ett jävla drag. Vi alla hade "the time of our lives" och det var verkligen en lyckad fest. Alla tjejer var skit roliga (cred till er) och ingen bråkade! Inte ens Jonna! Killarna var väl också ganska roliga. Nu ska jag och bullen gå ner och köpa pizza, sedan blir det till att tagga till till söndagsmiddagen med familjen (oj vad mycket till det blev nu). Hoppas alla mina kära läsare också hade en jävla kul kväll igår!
Nu blir det kul med bom bom tjejen!

GÄSTBLOGGARE

OKej heeeej bloggen!
Idag är det faktiskt inte självaste Fisen som skriver. Utan det är hennes extremt häftiga vän Jonnus =) NU.. vad gör vi.. NU KÖR VI.. nee jag skämta ba.. Isa fixar sig, sminkar sig för fullt, nattis städar, bäddar, ja allt. Hon är perfektionist, eller hon är det där man är när man måste ha städat hela tiden, iallafall så hon städar,sminkar sig,fixar håret. Hon gör typ allt som går att göra.
Och jag själv, jag sitter vid datan, dricker och äter chips. Jag är klar först som alltid.. Trashig tjej idag, gårdagens hår, gårdagens smink under det nuvarande och solglajjer uppe på huvudet? TJUSIGT JONNA! 
Det lär säkert komma upp bilder imorgon :)

Jag har gjort upp lite mål inför kvällen.
Kvällens mål:
Vara så fulla så att vi inte ens vet vad vi heter.
Inte spy
och inte bråka med varandra!!

Vi får hålla tummarna! Ha det så jävla bra ikväll, för det ska vi ha.: Håll inte på ring och stalka oss nu ikväll, för vi har inte tid för det. Men om du är kille, mellan 15-20, fett snygg, långt hår, mellanrum mellan framtänderna och längre än 173 så är du varmt välkommen hit :) PUSSSSS NU KÖR VI!


Här är jag. Dock oseriös bild, från min studentskiva, så man kan inte förvänta sig nått annat, ehehhee


Mobilbloggar

Halloj, kom precis ut ur duschen. Våfflan ligger och snarkar och jag har pillat sönder min tumme som vanligt. Det var bara det jag ville säga. Nu ska jag göra iordning mig sedan bär det av mot kärrtorp och hämta grejjer, efter det åker jag till Antigon så blir det myskväll eller kanske party. (hinner KANSKE lägga upp dagens outfit innan jag går)
Puss på er!



Jag måste sluta lägga upp ofräsha bilder i bloggen. Skrämmer bort mina läsare. Det här var den sista, jag lovar.

Ur mobilalbumet

Jag hade helt glömt bort min nya kategori, att lägga in alla senaste bilder från mobilalbumet varje vecka. Men här kommer några i alla fall. Hinner inte skriva något storslaget så jag gör det kort.
Lollo har varit duktig och ätit upp skolmaten
Antigon har "the time of her life"
Amanda har också ätit upp skolmaten
Jag bloggar..
Utsikten från balkongen en kväll
Ida har gjort bus och gör sin "busmin"
Jag och Ida äter glass
Lunch i Skärholmens centrum
Lillasyster som ser ut som Madde i Big brother
Glad Elin åker tunnelbana
Jag och Johanna posar på tunnelbanan
Och sist och minst, LEFFE min älskling!

En fredag kväll,

Igår kom Jonna och Nattis förbi en snabbis, då hade jag så mycket att visa så dom blev kvar ganska länge. Efter det åkte vi hem till Nattis och förkrökade och fixade oss. Sedan begav vi oss in till stan för att gå ut på krogen men det blev inte riktigt som vi tänkt oss och jag behöver kanske inte nämna några detaljer. Träffade en trevlig man på tunnelbanan som påstog att jag hade importerat min telefon illegalt från kina eller något för att den inte finns i Sverige, men vad jag vet så har halva sveriges befolkning likadan telefon som jag?

Bilder från kvällen
I bilen påväg in mot stan




buhuu!

Sitter i min lilla puff framför tvn och har jätte ont i magen! Det är riktigt synd om mig. Har precis ätit vanilj yogurt för jag orkade inte göra någon macka och så har jag plillat bort min finne på kinden så nu har jag ett stort sår som också gör ont.

Billigt och bäst - igen

Visst var det en fiffig idé att lägga upp billiga och bra grejjer? Vem vill inte ha det lixom?
Dagens billgast och bäst går till Åhlens brun utan sol. Tyvärr så tål jag inte någon brun utan sol, men jag brukar ändå ta lite i smyg ibland. Den här från åhlens tycker jag är bäst. Niveas och loreals ger inte alls ett lika brunt resultat. Den kan vara liiiite orange i färgen om man överdoserar men annars blir det skit snyggt. Finns att köpa på..... trumvirvel.... ÅHLENS. Den kostar 89kr om jag kommer ihåg rätt



Grannens kor mjölkar alltid bäst

Det är riktigt svårt det här med rubriker. Så jag googlade lite på coola ordspråk och fick upp det här som jag tänkte passade utmärkt till detta inlägg. Grannens kor mjölkar alltid bäst.
Dagens outfit idag: Enkel och vanlig, lagom till en skoldag! Vad som händer på kvällen vet jag inte, jag får anpassa kvällskläderna efter kvällsaktiviteterna då helt enkelt. Målade mina naglar i orange eftersom det tydligen är "mode" skitfult om ni frågar mig, men jag har sår på fingrarna så det kommer svida för mycket om jag ska ta bort det.

Jag exploderar snart

Jag har ätit alldeles för mycket mat! När det är gott så finns det inget stopp. Jag åt tre eller fyra stora portioner och sedan kladdkaka med grädde och efter det daim biskvier nu har jag så ont i magen så jag känner att jag inte kommer att kunna äta på flera dagar. I födelsedags present fick min moster välja ett smycke ur min smyckeskollektion. Hon valde det stora korset (bra val tycker jag).

Såhär så här fin var jag på kalaset


billigt och bäst

Jag tänkte vara SNÄLL som är min nya grej, och dela med mig av ett litet tips! Ni kommer säkert tycka att jag är jätte snuskig, men det bryr jag mig inte om. Eftersom att det sliter på håret att tvätta det för ofta så brukar jag bara tvätta det var tredje dag. Då är det superbra att använda torrshampoo som man sprayar på och allt det "feta" försvinner som magi!
Proffs torrshampoo är helt klart super bäst, och dessutom riktigt billigt! Det finns att köpa på kicks eller H&M och kostar bara runt 35 kr! Dessutom luktar det gott också


Jag är lite, LITE gladare nu

Jag vill först tacka alla fina vänner som FAKTISKT finns där och visar sitt stöd för mig, ni vet vilka ni är och jag hoppas att ingen som inte är delaktig i stöttandet känner sig tackad och tar åt sig äran! Haha så elak är jag.

Åter till verkligheten! Kom precis hem från skolan, det blev ingen idrott för mig idag. Nu ska jag ta och äta någonting hemlagat (älskar att jag slipper skolmaten). Sedan ska jag göra mig lite finare och bege mig in till kungsholmen. Det blir sedan en tripp till moster som fyller år idag, grattis till dig! Det ska vara tjejmiddag och jag får träffa mina två små kussar!
Jag ska försöka tänka lite snällare tankar om folk, jag har ju alltid varit så himlans snäll, vad hände?

Livslust = noll

Jag vaknade på helt fel sida idag. Drömmer sjuka drömmar som jag någonstans inne i mig tror är sant och blir då ledsen och på skit dåligt humör. Dessutom ska jag varje dag gå till skolan och behöva vara runtomkring människor som irriterar mig ända in i nerverna. Sedan har den enda människan som jag kunde prata med åkt till ett annat land och det gör ju inte saken bättre. Tror faktiskt inte att jag klarar mycket till. Jag behöver semester NU!

Jag hade i alla fall lust nog att ta bild på dagens outfit, men jag hade ingen lust att fixa mig fint så det fick bli vanligt och tråkigt idag, precis som jag.



Det här gjorde ju inte morgonen bättre..


Jag älskar mat! men jag har också känslor

Sitter och kollar på BB och apropå skola och skolmat så tog jag mig friheten och fotade dagens lunch i skolan. Tänkte att ni alla skulle få dela denna fantastiska upplevelse med mig. Tror ni att jag gick hem mätt idag? Med tanke på att salladen var slut så NEJ!

Varning för RIKTIGT snuskiga bilder




Seminarium

Jag och mamma var och kollade på Isabellas (blondinbella) seminarium där hon berättade om sin historia/sitt liv och sina erfarenheter som entreprenör. Det var jätte inspererande faktiskt och jag har lärt mig massor som jag också kommer att ha användning för.
Först när vi kom fick man champagne, sedan började föreläsningen och var i ungefär en timma. Efter det var det buffé med jätte god mat! Sedan var det efterätt, och jag tror det var det godaste jag ätit på länge.
Bilder från idag

Örhänge - Stort kors

Nytt smycke! Maila [email protected] eller hör av dig till mig på annat sätt om du är intresserad.
50 kr

julafton!

Man blir alltid lika glad när man snubblar över massa paket när man kommer innanför dörren! 
Nu har jag påfyllning och kan göra massa mer grejjer

DaGeNs oUtFiT

Bara för att jag har så ruskigt tråkigt så tänkte jag skojja till det lite med den fantastiskt roliga rubriken. Eeeeeeeeeh! Jag har fått stå ut med SpanskaTobbe i mer än två timmar, så ni kan ju tänka er att humöret inte är på topp just nu! Snart ska jag ner och hämta Våfflan och sen ska jag ladda inför DH ikväll!

Tisdag

Tja tja bloggen! Antigon här. Ida ska noppa sina ögonbryn idag, bara så ni vet. Idag så är det soligt ute och Isa ska till gymmet och springa istället för att njuta av det fina vädret vi har. Hon har även gjort asballa örhängen så jag ska försöka övertala henne att köpa in grejerna så att ni kan få köpa. Är jag inte snäll?

Sen så har även en anonym kommentator önskat att få se lite mer f***a i bloggen. Ska även övertala Isa att gå med på det. Det visade sig även att den anonyma kommentatorn inte är särskilt smart då hon använde samma Ipadress som Isa.. Inte så svårt att lista ut att det var Elin hihi. 

Såhär ser Isa ut idag, man ser även örhänget. Fint va?


I DID IT AGAIN!

Woooho! 30 fucking minuter! Nu ligger jag verkligen på topp. Tänker springa imorgon också, men då blir det nog ingen styrketräning efter för det tror jag faktiskt inte att jag orkar.

 


Dagens outfit

Jag vet inte varför bilerna blev så suddiga, men jag har inte tid att ta nya. Det här får duga för tillfället för nu ska jag kila iväg till gymmet och springa arslet av mig!

Stövlar från London

Johanna köpte ett par stövlar i London som jag fick köpa, visst är dom snygga?


Armband

Nu finns det armband i "butiken". Det översta designat av självaste Elin! Och vet ni vad? Om några dagar kommer det nya smycken. Det blir en överraskning vad det blir då! Men som vanligt om ni är intresserade, skicka ett mail till
[email protected]




Armband med flera kors: 60 kr
Armband med ett kors: 50 kr

isajacobsson.blogg.se

För er som lyckas hitta hit.. Det är något fel på mitt domännamn för tillfället, isas.tk fungerar alltså inte alltid om det fungerar så är det ju skit bra. Men för er som det inte funkar så bra för kan komma hit genom att skriva www.isajacobsson.blogg.se



Nu är jag nöjd!

Visst blev det bra? Nu ska jag bli en duktig bloggare. Jag ska försöka bestämma att jag ska göra MINST tre eller fyra inlägg om dagen. Jag ska inte göra några läxor, eller städa eller ha kul förän jag har gjort mina blogginlägg! Haha okej jag ska inte överdriva, men jag ska verkligen satsa på bloggen. Så vi kan ju börja med att ni får kommentera någonting som ni vill att jag ska visa för er, berätta om, blogga om, eller göra. Det där blev lite konstigt men jag tror ni fattar. Säg vad ni vill läsa helt enkelt, TELL ME! TELL ME! TELL ME!


Här har ni dagens outfit för övrigt

Nu får det bli ändring

Nu har jag bestämt mig för att ändra stil på blogen helt! Jag tänker ändra designen och inehållet så ni kommer inte känna igen er nästa gång ni klickar in! Jag ska börja ha med mig kamera i väskan så jag kan lägga upp bilder, och bära med mi mitt fina usb med "nödbilder", börja göra intressanta saker som man kan skriva om och göra mig lite extra fin bara just för bloggen!


Sedan kan jag låtsas att jag är häftig och har en tändare fast det bara är ett nördigt usb-minne med massa läxor på..


Bara så att alla är medvetna om det här så är nuvarande designen inte färdig, mamma tjatar som en galning så nu fick det bli såhär för tillfället, måste gå och städa. Hej då!


Skit hår

Mitt hår som jag köpte går inte att locka, blir så sur.. Nu måste jag gå runt med spikrakt hår i flera månader, hur kul är det? Inte speciellt om ni frågar mig.. Det var bara det jag ville säga, nu ska jag nog möblera om rummet eller något.

Söndag - vilodagen

Igår blev de inte riktigt som planerat, så det slutade med filmkväll hemma hos mig med tjejerna. Men det gör mig faktiskt ingenting. Jag kom upp tidigt på morgonen och hann göra MASSA läxor och så har jag tagit ett tripp till solen med Emilia i 20 minuter. Skulle behöva städa rummet men det får bli någon annan dag. Nu ska jag umgås med familjen hela dagen, vi har alltid söndagsmiddag på söndagarna, och då blir det något extra gott och efterätt!

Kom och ta mig långt här ifrån

Varje dag, minst varannan timma längtar jag till ett varmt land, där jag kan ligga i en solstol och svettas och lyssna på musik och äta kyckling och pizza! Jag längtar så mycket att jag nästan spricker, och vet ni? Nu är det inte långt kvar, om exakt en månad och 6 dagar så åker jag!! På tal om det, så somnade mina fötter precis och det är så jäkla obehagligt, nu måste jag försöka väcka dom. Vi ses lite senare. Pussis

HEJ PÅ ER!

Jag vet att jag har uppdaterat som en kråka! Men jag har faktiskt hållt på med bajs utopia hela veckan. Nu är det äntligen färdigt och bloggen kommer ligga på topp igen! Idag har jag stått och redovisat om tryggheten i samhället om man är kristen för HELA skolan, jag är jätte stolt över mig själv som vanligt, men alla skrattade åt mig när jag sa att alla borde vara kristna och att det inte skulle vara några bråk då, fast det är ju faktiskt inte JAG som tycker så..
Jag och Nippan
Visste ni att våfflan har nytt namn nästan varje månad? Nu har hon kallats för Nippan ett tag. Innan har hon hetat "Nussingen" "Poppi" "Våffi" "Popplin" "Huni huni" "Fnossel" "Våffiss" men hennes riktiga namn är Våfflan.
Hade jag fått döpa henne hade jag döpt henne till Gucci, Doris, Leffe (fast det heter ju hanstern nu + att det är ett killnamn) eller Baby

RSS 2.0